Der skal mange ting til

På skoler og institutioner er der brug for mange ting for at holde hjulene kørende. Med lærere, skoleledere, bøger, lokaler og elever kommer man langt på en skole, men det er alle de små ting, som gør livet lettere for alle. Tænk på skabe til alt fra tasker og overtøj til rengøringsmidler og lærematerialer, omklædningsskabe og -bænke, affaldsstativer, rulleborde, transportvogne og sækkevogne – bare for at nævne et par stykker. Hvordan ville dagligdagen på en skole eller institution se ud uden alt det?

Elevernes elektroniske hverdag

I dagens Danmark er computere, mobiler og tablets en del af hverdagen – og det gælder også i skoler og på efterskoler. Det sætter større krav til sikkerheden på skolerne, så elektronikken kan opbevares forsvarligt mens det ikke er i brug.

Til bærbare computere har vi computerskab- og vogne med og uden strømstik. Det giver mulighed for at oplade udstyret i forsvarlig forvaring, så det er klar til det igen skal anvendes.

Hvis i derimod har fokus på at få mobiltelefonerne væk fra undervisningen og slippe for unødige forstyrrelser, så har vi mobilskabe. Det er smårumsskabe, hvor hver elev har en nøgle til et lille skab, og kan låse sine værdigenstande inde. Disse anvendes også i stor stil på efterskoler, så værdigenstande er sikret når eleverne forlader deres værelser.

Hvis i kun ønsker ét skab til det hele, tilbyder vi skoleskabe. De har nogle større rum der både kan indeholde bærbar computer, skolebøger, overtøj og andre værdigenstande. De har også mulighed for at komme med strømstik, så både computer, tablet og mobil er opladt og klar til brug. Vores skoleskabe er ekstra slidstærke på grund af lågernes materiale. Det betyder lang levetid selv ved effektivt brug.

Til pedellen

Til den praktiske sjæl har vi et stort udvalg i hjul såvel som sækkevogne, stolevogne, fejevogne, transporthunde, elektroniske løftere og rulleborde - bare for at nævne et lille udvalg. Det betyder, at du kan fragte borde, stole, andet inventar og andet tungt gods – helt uden tunge løft.

Hos KS Gruppen har vi et bredt sortiment i alt det, du skal bruge for at din institution eller skole kører som den skal. Har du brug for en totalløsning på det hele eller bare nogle specifikke ting, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder standardløsninger til en fornuftig pris, så du hurtigt kan få skub i tingene.

Vi tilbyder også skræddersyede specialløsninger, som vi udarbejder i tæt samarbejde med dig, så alle dine krav og ønsker bliver opfyldt. Vi kan fx komme og måle op til skabe og lave 3D-tegninger, så du kan se resultatet inden det sættes op. Vi tilbyder også EAN-fakturering, så du er sikker på hurtig og sikker levering af din faktura.

Hvis du har brug for mere personlig rådgivning, kommer vores kørende konsulenter meget gerne uforpligtende forbi og ser på din konkrete sag, problemstilling eller hvad du ellers gerne vil have vores besyv med på.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig