Danmark er blandt de førende

I Danmark er vi et af de førende lande, når det kommer til vindenergi og teknologiløsninger til vindmøller. Vi udvikler markedsførende teknologier og løsninger og det er også os, som først tager dem i brug. Det giver store økonomiske gevinster og international anerkendelse. Men alle de mange projekter kræver innovative løsninger - også for de nye elementer og komponenter.

Ønsket om grøn energi bliver større og større og derfor må produktionen af vindmøller også følge trop. Det betyder større møller og flere af dem - hurtigt. Dermed bliver belastningen på maskinerne også større. Det resulterer i krav om bedre kvalitet og holdbarhed for at undgå produktionsstop for både fabrikker og vindmøller.

Vindindustriens samarbejdspartner

Hos KS Gruppen har vi stor ekspertise på alt det, der handler om hjul og ruller, og vi har samarbejdet med vindmølleindustrien igennem årtier. Vores store know-how omkring materialer, banetyper, holdbarhed, belastning og meget andet kommer dig til gode, når du skal vælge hjul.

Vores hjul bliver produceret i Tyskland og er ISO-certificerede. Ved siden af produktionen i Tyskland, ligger vores testcenter, som tester hjulene inden de forlader fabrikken. Vores testcenter sikre, at vi har markedets mest kvalitetssikre produkter, når det kommer til hjul. Det sikrer dig højkvalitetshjul med lang levetid.

Som dokumentation for sikkerheden, kan du downlaode datablade og CAD-tegninger af alle vores standardhjul fra vores hjemmeside.

Specialhjul til din opgave

Vi har et kæmpe sortiment af alle typer hjul - faktisk har vi over 30.000 standardløsninger. Har du brug for noget mere specialiseret, kan vi også lave specialløsninger til din specifikke problemstilling. Ingeniørerne på vores testcenter i Tyskland laver udregningerne samt udvikler og tester dine hjul i tæt samarbejde med dig. Her stiller vi naturligvis vores ekspertise til rådighed og støtter dig igennem hele processen med al den rådgivning, du har brug for.

Uanset størrelsen på din produktion, står vi klar til at hjælpe dig. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Vi har udviklet specialruller til vindmølleindustrien, der klarer en belastning på 100 tons pr. rulle! Så bare kom an med din opgave.

Hvis du har brug for mere personlig rådgivning, kommer vores kørende konsulenter meget gerne uforpligtende forbi og ser på din konkrete sag, problemstilling eller hvad du ellers gerne vil have vores besyv med på.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig