Hjul til vindmølleindustrien Vogn til vindmølleindustrien Zallys elektrisk trækvogn

Danmark er blandt de førende

I Danmark er vi et af verdens førende lande, når det kommer til udvikling og forskning i grøn energi.

Specielt indenfor vindenergi og højteknologiske løsninger til vindmøller er vi markedsledende med udvikling af innovative teknologier og løsninger. Vi er dermed medvirkende til at realisere kravene om nedsættelse af den globale Co2 udledning, som er en af de største trusler for vores miljø i dag.

Det giver international anerkendelse og udover at være en stor gevinst for miljøet giver der også grundlag for etablering af højteknologiske produktioner til at imødekomme de stadigt stigende forespørgsler til større og mere effektive vindmøller.

Men det stiller også store krav til udvikling af nyt højteknologisk produktionsudstyr, samt nye komponenter, der indgår i dette og dermed også til

Vindindustriens samarbejdspartner

Vi er en af Danmarks førende specialister indenfor rådgivning og salg af apparat-, industri- og sværlasthjul, internt transportmateriel og industriel, ergonomisk indretning. Og det er vores mål, at vi gennem stærke løsninger, styrker og udvikler vores kunders forretning.

Vi skaber mobilitet!

Hjulløsninger af højeste kvalitet Made in Germany

Hovedparten af vores hjul leveres fra vores tyske samarbejdspartner Blickle Räder+Rollen GmbH u.Co. KG, som er en af verdens førende producenter af hjul til alle formål.

Programmet omfatter over 30.000 standardløsninger, som spænder fra lette apparathjul til informationstavler og mindre konstruktioner, over affjedrede hjul til sensitivt testudstyr og forme, til sværlast og super sværlasthjul i forskellige konfigurationer med belastningsevner på op til 100 ton, som bl.a. bruges i vingeproduktionen, samt i forbindelse med produktion af komponenter til vindmølletårne og off-shore fundamenter.

Vi tilbyder også mulighed for download af 3D CAD tegninger direkte fra vores website. 

Specialhjul til netop din opgave

Vi vil tillade os at sige, at vi har et Blickle hjul til ethvert formål – men dækker vores standardudvalg alligevel ikke det du søger, så er vi også klar til at hjælpe med en special løsning, der passer til netop dit behov.

Vi tilbyder i den forbindelse gerne vores teknisk rådgivning og vejledning, ligesom vi har mulighed for at inddrage ingeniører fra Blickles udviklingsafdeling, som kan bistå med bl.a. FEM-beregninger mv.

Internt transportmateriel og ergonomisk arbejdsmateriel

Udover vores store program af hjul, tilbyder vi også et bredt program af internt transportmateriel, lige fra simple sække- og lagervogne til avancerede hydrauliske løftebordsvogn og ergonomisk arbejdsmateriel, så som aflastningsmåtter til stående arbejdspladser, ergonomiske arbejdsstole, samt skabe og opbevaringsudstyr til værksteder og omklædningsrum.

Har du brug for mere personlig rådgivning til en konkret sag eller problemstilling, så kontakt os og aftal et uforpligtigende møde med en af vores erfarne konsulenter.

Vi er nysgerrige på din forretning og vi udfordrer gerne din nuværende løsning. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig